«Τα παλιά ασήμια», παρουσίαση του βιβλίου στην Καππαδοκική εστία Αλεξανδρούπολης

Το βιβλιοπωλείο Βαταμίδη, ο Σύλλογος Καππαδοκών Ν. Έβρου «Οι Τρεις Ιεράρχες» και οι εκδόσεις Μεταίχμιο σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μαίρης Κόντζογλου «Τα παλιά ασήμια». Μία παρουσίαση με χρώμα και ήχους Καππαδοκίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Καππαδοκική εστία Αλεξ/πολης στην οδό Μητροπούλου 1 (έναντι εκκλησίας της Μεταμορφώσεως του Σωτήρως) το Σάββατο 17 Ιανουαρίου στις 19:00.

Θα μιλήσουν

ο Θεοφάνης Ισαηκίδης (Πρόεδρος του Συλλόγου και της Πανελλήνιας Ένωσης Καππαδοκικών Σωματείων), η Πέννυ Δαμιανίδου (Γ. Γραμματέας του Συλλόγου) και η Φωτεινή Ναούμ (συγγραφέας).

Συμμετέχει ο Σύλλογος Ιστορικής Μνήμης και Μουσικής Παράδοσης «Φωνές της Θράκης» με τραγούδια από την Καππαδοκία.

Μία πατρίδα αλησμόνητη, η Καππαδοκία. Ένας έρωτας αλησμόνητος της Σεβαστής και του Έλμερ. Η Έλσα με το ημερολόγιο της γιαγιάς της για οδηγό, επισκέπτεται τα προγονικά χώματα. Κι εκεί ανάμεσα σε υπόγειες πολιτείες και εκκλησιές απόκρυφες θα ζήσει τη δική της ιστορία. Ή μήπως θα ζωντανέψει το παρελθόν.

Η Μαίρη Κόντζογλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Εργάστηκε σε μεγάλες ελληνικές εταιρείες σε τομείς που αντικείμενό τους έχουν την επικοινωνία (μάρκετινγκ, δημόσιες σχέσεις, οργάνωση εκδηλώσεων/συνεδρίων, εκδόσεις). Σήμερα εργάζεται ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας της εταιρείας «Εγνατία Οδός» Α.Ε. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.

Pin It

.

Πρόσφατα άρθρα