Ο πρώτος μήνας της Φωνής της Θράκης, του www.thraki.org

222

Ο πρώτος μήνας του www.thraki.org, της Φωνής της Θράκης,  είχε  μεγάλη ανταπόκριση από τους Θρακιώτες και τους υπόλοιπους Έλληνες, τόσο στην Θράκη όσο και στο εξωτερικό.

Στο πρώτο κείμενό μας με το οποίο παρουσιαζόμασταν στο κοινό της Θράκης και της υπόλοιπης Ελλάδας, τονίζαμε ότι “πάντα θα υπάρχει χώρος στο διαδίκτυο για μία πραγματικά ανεξάρτητη, αδέσμευτη και ταυτόχρονα συγκροτημένη φωνή.
Πόσο μάλλον όταν αυτή η φωνή ακούγεται από την Αλεξανδρούπολη, από την Θράκη, την τόσο πλούσια, σε όλα τα επίπεδα, αλλά παραμελημένη και αδικημένη.

Επιδίωξή μας η σφαιρική και εμπεριστατωμένη πληροφόρηση, η γνώση, η ανάδειξη της είδησης και του λόγου, χωρίς συμβιβασμούς και αποσιωπήσεις, χωρίς λασπολογία και «κίτρινη» αρθρογραφία.

Η αγάπη για τον τόπο μας, για τους συνανθρώπους μας, για την Πατρίδα μας, για την Πίστη μας, για την ιστορία μας, την κληρονομιά μας και το μέλλον μας, αλλά και για την δικαιοσύνη, την αλληλεγγύη και την ελευθερία, αποτελούν για όλους εμάς προτεραιότητα και πυξίδα.

Σταθείτε μαζί μας και ακούστε την φωνή μας. Αφουγκραστείτε την φωνή της Αλεξανδρούπολης και της Θράκης.

 

Η Φωνή της Θράκης, το www.thraki.org στο πρώτο μήνα λειτουργίας, στηρίχθηκε και αγκαλιάστηκε από τους Θρακιώτες και μη, για τη διαφορετική του προσέγγιση στα θέματα και για τα διαφορετικά του θέματα. Η προσπάθεια για τη Θράκη και την αληθινή μας ενημέρωση και γνώση συνεχίζεται!

Pin It

.

Πρόσφατα άρθρα