Ο Ο.Φ.Θ.Α. ΣΕ 3 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ!!!

Και έφτασε η τελική στιγμή της αναμέτρησης στα κολυμβητικά δρώμενα του ΟΦΘΑ, όπου οι περισσότεροι κολυμβητές του με όρια θα πάρουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών.

Για τις κατηγορίες Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α΄ και Β΄, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα γίνει στην Πάτρα (10-12/7/2015). Οι κολυμβητές του συλλόγου που κατέκτησαν τις επιδόσεις όρια γι αυτό το Πρωτάθλημα είναι οι: Γιάννης Στούρας, Δήμος Παπαδόπουλος, Πρόδρομος Καραφυλλίδης, Δέσποινα Κώτα, Ειρήνη Κορωνίδου και Παναγιώτα Γκαζέπη. Η αποστολή θα αναχωρήσει την Πέμπτη το πρωί.

Για τις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων, Εφήβων –Νεανίδων,  (Θεσσαλονίκη 17-19/7/2015)ο Ο.Φ.Θ.Α. θα συμμετάσχει με τους: Χρήστο Παπαδόπουλο, Γρηγόρη Λασκαρέλη, Χριστίνα Σταυρακίδου, Μαρίνα Καδόγλου, Μαρίνα Μπαδάνη, Άννα Νίγδελη, Θάλεια Βολτέζου, Ξανθή Αγοράκη και για φέτος η Ειρήνη Μπράμου που αγωνίζεται με τα χρώματα του Γλαύκου Περιστερίου.

Τέλος 2 κολυμβητές του ΟΦΘΑ συμμετέχουν με την Εθνική Ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ στη Γλασκώβη (13-19/7/2015). Είναι ο Δημήτρης Καρυπίδης(4η  επίδοση στον κόσμο)και ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης (με 5η επίδοση στον κόσμο).

Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές μας καλή επιτυχία και καλή επιστροφή.

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Pin It

.

Πρόσφατα άρθρα