Ο Εθνικός έπαιξε ΣΚΑΚΙ στο 2ο Δημοτικό Σχολείο

Ο Εθνικός έπαιξε ΣΚΑΚΙ στο 2ο Δημοτικό Σχολείο

ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΣΚΑΚΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ

2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ.

Το σκακιστικό τμήμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ανταποκρίθηκε με χαρά στο κάλεσμα του 2ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας, στην καθιερωμένη γιορτή για το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς .

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στις 12 Ιουνίου 2015 στο προαύλιο του σχολείου η γιορτή, με   Παιχνίδια, δράσεις, μουσική, αυτοσχέδια θεατρικά σκετς, ζούμπα, μπαλέτα, σκάκι, μίνι ποδόσφαιρο, τένις, παραδοσιακά παιχνίδια, χορούς ειδικοτήτων αγγλικών και γαλλικών, θέατρο, ζωγραφική και κατάθεση ψυχής από παιδιά και εκπαιδευτικούς .

Οι σκακιστικοί αγώνες διήρκησαν δύο ώρες και η ανταπόκριση των παιδιών ήταν μεγάλη, αφού ο αριθμός των συμμετεχόντων που εναλλάσσονταν στις σκακιέρες ξεπέρασε τους 80, ενώ πολλοί ήταν και οι θεατές.

 

Οι μικροί μας φίλοι έδειξαν μεγάλο ενθουσιασμό και έδιναν με πάθος τις σκακιστικές τους μάχες. Ο «Εθνικός» τους μοίρασε φυλλάδια για την ιστορία του πνευματικού παιχνιδιού , που «ακονίζει το μυαλό όσο κανένα άλλο».

Το Σκακιστικό Τμήμα του «Εθνικού» ευχαριστεί την διεύθυνση του 2ου Δημοτικού Σχολείου που μας έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουμε στα παιδιά τον μαγικό κόσμο του σκακιού !!!

facebook : Εθνικός Σκάκι .

2-1

2-3

2-4

Pin It

.

Πρόσφατα άρθρα