Ολοκληρώθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 12ο ετήσιο συνέδριο του Ελληνικού Συνδέσμου Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών

Ολοκληρώθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 12ο ετήσιο συνέδριο του Ελληνικού Συνδέσμου Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες του 12ου ετήσιου συνεδρίου του Ελληνικού Συνδέσμου Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών το οποίο διοργανώθηκε στην Αλεξανδρούπολη από 26 έως 28 Ιουνίου 2015.

Η διοργάνωση διεξήχθη υπό την αιγίδα της Ανώτατης Αρχής Πολεμικών Τεχνών Ιαπωνίας και της Ιαπωνικής Πρεσβείας στην Ελλάδα η οποία και εκπροσωπήθηκε από τον Επιτετραμμένο Σύμβουλο της.

Διακεκριμένοι Δάσκαλοι των πολεμικών τεχνών από τον Ελλαδικό χώρο αλλά και το εξωτερικό καθώς επίσης και πλήθος αθλητών έδωσαν το παρόν σε όλες τις φάσεις της διοργάνωσης οι οποίες περιλάμβαναν μεταξύ άλλων εκπαιδεύσεις, αγώνες, βραδιά βραβείων, ομιλίες, πολιτιστικές δράσεις, κλπ.

Κεντρικός επίσημος καλεσμένος της διοργάνωσης ήταν ο γνωστός ηθοποιός Mr. Scott Adkins ο οποίος και δίδαξε σε ειδικό σεμινάριο με τη συμμετοχή όλων των αθλητών.

Να σημειωθεί εδώ ότι ο Mr. Adkins βρισκόταν στην τελική φάση της προετοιμασίας για τη νέα του ταινία UNDISPUTED-4 τα γυρίσματα της οποίας ξεκίνησαν στην Βουλγαρία την Δευτέρα 29 Ιουνίου και η εμφάνιση του ως «Boyka» ήταν αναμενόμενη.

Ο Σύνδεσμος επιθυμεί να απευθύνει θερμές ευχαριστίες σε όλους τους χορηγούς που στήριξαν την διοργάνωση, στην διοργανωτική ομάδα και φυσικά σε όλους όσους συμμετείχαν είτε ως απλοί αθλητές είτε ως θεατές.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 

Pin It

.

Πρόσφατα άρθρα