Αλεξανδρούπολη: Μεγάλες ζημιές σε γαλακτοβιομηχανία από ύποπτη φωτιά

Η αιτία της πυρκαγιάς δεν έχει εντοπιστεί και η εστία της εξετάζεται από πραγματογνώμονες.

Όλα τα ενδεχόμενα ερευνά η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης για τα αίτια που προκάλεσαν τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στον αποθηκευτικό χώρο μιας αγελαδοτροφικής μονάδας και γαλακτοβιομηχανίας έξω από το χωριό Μέστη του Έβρου και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές.

fire

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε ένα υπόστεγο όπου φυλάσσονταν οι ζωοτροφές και, πριν προλάβουν να επέμβουν οι μονάδες της πυρασφάλειας, επεκτάθηκε στις αποθηκευμένες  μπάλες με το σανό. Αμέσως σήμανε συναγερμός και η περιοχή αποκλείστηκε από δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ άρχισαν οι προσπάθειες για κατάσβεση από πυροσβέστες που έφτασαν από την Κομοτηνή, τις Σάπες και την Αλεξανδρούπολη και ιδιώτες από τη ΒΙΠΕ Κομοτηνής.

Η οροφή της μονάδας κατέρρευσε και η εγκατάσταση καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ τυλίχτηκαν στις φλόγες γύρω στις 3.000 μπάλες με ζωοτροφή. Η επιχείρηση κατάσβεσης είχε ως αποτέλεσμα να τεθεί υπό έλεγχο η πυρκαγιά, ωστόσο οι ζημιές που προκάλεσε είναι ανυπολόγιστες. Η αιτία της πυρκαγιάς δεν έχει εντοπιστεί και η εστία της εξετάζεται από πραγματογνώμονες.

Pin It

.

Πρόσφατα άρθρα